SIMZ FOOD AND TAKE AWAY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 345 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Simz Food and Take Away. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2024 om 23:05 Prima Afhaal
3 mei 2024 om 23:39 Het was erg lekker. Vooral de goed gevulde broodjes pom waren precies goed. Ook nog zak kroepoek gekregen en de bezorgster was aardig.
24 apr 2024 om 18:09 Muahh chicken butter proefde niet echt lekker maar voor de rest is het wel een top tent
22 sep 2023 om 23:06 Precies op tijd, heel lekker eten!
18 jul 2023 om 18:23 Sims is always a good choice!
11 mei 2023 om 10:07 Altijd lekker eten en goede bezorging. M'n go-to als ik zin in toko heb.
25 mrt 2023 om 21:33 Altijd super lekker
2 jan 2023 om 11:14 Super lekker!!!!!!!!!!!! Bezorging duurde even maar aangezien het oudjaarsdag was is het vergeven. 10/10
5 dec 2022 om 12:53 Amazing food! I LOVE indian food but am always a bit hesitant to order in because you never know if it is going to be the authentic indian taste as I know it. I tried Sims as my friend reccomended it and couldn't have been happier! We had vegan choic
19 okt 2022 om 15:18 The food was delicious with authentic taste and the lady was really friendly.
26 aug 2022 om 22:33 Altijd een succes! Heerlijke biryani, lekker pittig. Bezorger is een topper! Heb genoten van het eten. Tot snel!
15 aug 2022 om 19:55 Lekkere eten zo als altijd